A "0 forintos" kaja - Sztrapacska
sponsored links
Merhogy minden volt otthon, még a hétvégén megvettem. De egyébként a "vitzet" félretéve, a hétvégi bevásárlásnál sem a kiló krumpli volt a súlyos tétel, bár a juhtúró amennyire büdös, annyira drága is, szerencsére nem kell belõle sok.
Kaprot ajánlanám a szlovák testvérek figyelmébe, egyszer érdemes kipróbálni ezzel is szerintem.
Sütni se szokták, de Évi kérte, én meg fejet hajtottam. Kacsazsírt nem nagyon láttam a receptekben, de ezt is ajánlanám akkor a rajongók figyelmébe. Ha egy kevés borsot is teszünk a tésztába, az se fogja elvinni a rossz irányba.
Szóval ahhoz képest, hogy elsõ próba, illetve a konyha a projekt kezdetekor 32 fokos volt "csak", nem is sikerült olyan rosszul. Kicsit még fogytam is szerintem miközben készült.
Kellbele (4-5 fõre):
Kb. 50-60 dkg burgonya, meghámozva, lereszelve,
Kb. 30 dkg liszt,
Tenger só,
Fekete bors,
Kacsazsír,
15-20 dkg kolozsvári, vagy más húsosabb ...